Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 7ου
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Αγαπητοί γονείς ,
Με αφορμή την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποια θέματα που συζητήθηκαν :
1.Τέθηκε το θέμα της σίτισης του ολοήμερου ,όπου μετά από παρέμβαση του Συλλόγου, θεωρούμε ότι διευθετήθηκε το θέμα της τραπεζοκόμου.Παρακαλούνται λοιπόν, οι γονείς που ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν με τον Ειδικό Γραμματέα του συλλόγου ώστε να ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα σίτισης.
2.Το δεύτερο θέμα που τέθηκε είναι οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται και θα θέλαμε να ξεκινήσουν και αυτές άμεσα.Οι προτάσεις του Συλλόγου αφορούν σε Μπάσκετ, Ζούμπα, Σκάκι ,θεατρικό παιχνίδι και παραδοσιακούς χορούς. Ανάλογα με τη συμμετοχή θα ξεκινήσουν και τα αντίστοιχα προγράμματα. Παρακαλούνται λοιπόν, οι γονείς που ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του συλλόγου.
3.Επίσης θεωρούμε σημαντικό να σας ενημερώσουμε για τη δημιουργία του blog του σχολείου μας και σας ενθαρρύνουμε να το αξιοποιήσετε σαν δίαυλο επικοινωνίας με σχόλια, ιδέες, προβληματισμούς. Η ηλεκτρονική διεύθυνση ειναι:
Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας και ελπίζουμε σε μια καλή συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου